Ветерицин Сите-Во Возрасни Комплетен Додаток За Кучиња и Спреј За Нега на Пена-На Шампон И Регенератор За Кучиња Од Растително потекло.
  • Неодамнешно

Ветерицин Сите-Во Возрасни Комплетен Додаток За Кучиња и Спреј За Нега на Пена-На Шампон И Регенератор За Кучиња Од Растително

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОВЕЌЕ ОД САМО УШТЕ ЕДНО КУЧЕ МУЛТИВИТАМИНИ И ДОДАТОЦИ СЕ-ИН беше клинички развиен со природни, био-активни состојки за поддршка на клучните потреби на возрасните кучиња, фокусирајќи се на помагање на виталните системи на вашето куче да се полнат и закрепнат. ЗДРАВЈЕ ЗА СЕКОЈ ВИТАЛЕН ОРГАН : СЕ - ИН има патентирани комплекси на состојки за таргетирање и поддршка на здравјето на коските и зглобовите, имунолошкиот, кожата и палтото, срцето и мозокот, осигурувајќи дека секој дел од вашето куче е згрижен. ЕДЕН ШАМПОН ШТО МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ СЕТО тоа : Грижата за Пена може да ја исчисти, дезодорира, условува, го подобрува сјајот и ја ублажува сувата, чешачка кожа на вашето куче. БРЗО, ЗАБАВНО, БЕЗ ФРУСТРАЦИИ : спрејови за Нега на Пена, веднаш се пени и е дизајниран за полесно исплакнување. Заштедете време додека исто така не губите шампон во одводот.