УНИКРАФТЕЈЛ 20 парчиња Приврзоци За Кучешки Коски 304 Кучешки Шарми од Нерѓосувачки Челик 9х20х4мм 3д Приврзоци За Коски За Кученца Хипоалергични Приврзоци За Миленич?
  • Неодамнешно

УНИКРАФТЕЈЛ 20 парчиња Приврзоци За Кучешки Коски 304 Кучешки Шарми од Нерѓосувачки Челик 9х20х4мм 3д Приврзоци За Коски За Кученца

DEN 100.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ШАРМ НА КОСКИТЕ : Симпатичен шарм на коските на кученцето, одличен за изградба на персонализиран среќен шарм, шминка во панк или косплеј стил, идеален подарок за сопственик на бог и љубител на кучиња,тој останува светол и сјаен со години долго носење Може да се совпадне со куки, скокови и иглички за обетки, нараквици и така натаму. СПЕЦИФИКАЦИИ : Шарм : долг околу 9мм, широк 20мм, дебелина 4мм, дупка : 1,6 мм; Вклучен Пакет : 20 парчиња приврзоци од коски од нерѓосувачки челик, доволно за вашата секојдневна употреба и НАКИТ САМ. НАКИТ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : поради својата цврстина и разноврсност, материјалот од нерѓосувачки челик не е оцрнет, нема избледување. Исклучително е лесен и удобен за носење, убаво е да се создаде ретро и гроздобер стил на изработка и занаети на накит. РАЗНОВРСНА ЗА : тие се совршени ЗА самостојни проекти за изработка, нараквица, ѓердан, сите видови изработка на накит, како што се изработка на накит за модни костими, изработка на накит за глуждот или изработка на накит за вратот. Тие се погодни за секој што сака животни. ШИРОКА ПРИМЕНА : вклучен е комплет Пластична кутија, може да ви помогне лесно да ги чувате наодите за накит или како подарок На Денот на Вљубените, Божиќ, Денот на Мајките, Денот на Годишнината или Роденденот за вашата ќерка, љубовница, мајка или само за себе. ШАРМ НА КОСКИТЕ : Симпатичен шарм на коските на кученцето, одличен за изградба на персонализиран среќен шарм, шминка во панк или косплеј стил, идеален подарок за сопственик на бог и љубител на кучиња,тој останува светол и сјаен со години долго носење. Може да се совпадне со куки, скокови и иглички за обетки, нараквици и така натаму. СПЕЦИФИКАЦИИ : Шарм : долг околу 9мм, широк 20мм, дебелина 4мм, дупка : 1,6 мм; Вклучен Пакет : 20 парчиња приврзоци од коски од нерѓосувачки челик, доволно за вашата секојдневна употреба и НАКИТ САМ. НАКИТ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : поради својата цврстина и разноврсност, материјалот од нерѓосувачки челик не е оцрнет, нема избледување.