Сол Шепи Отстранувач На Влакна За Домашни Миленици За Кучиња, Мачки, Животни-Валјак За Влакненца Со Повеќе Површини За Влакна Од Домашни Миленици-Еколошки Ролери З?
  • Неодамнешно

Сол Шепи Отстранувач На Влакна За Домашни Миленици За Кучиња, Мачки, Животни-Валјак За Влакненца Со Повеќе Површини За Влакна Од Домашни Миленици-Еколошки

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно Отстранете Ги Влакната Од Домашни Миленици За Неколку Секунди-Уморни од гледање влакна од домашни миленици на секоја површина? Едноставно поместете ги шепите на сол ролери за коса за миленичиња напред-назад преку саканата површина и видете како косата исчезнува пред вашите очи! Работи неверојатно на мебел, теписи, тапацир, постелнина и многу повеќе Издржлив и Моќен - нашиот тежок валјак за влакненца не остава влакна зад себе! Изработен е од силна пластика, моќни влакна за чистење и има удобна рачка што го прави чистењето на големи површини ветре. Нема да ја остави раката болна!. Практично За Употреба - нема потреба од полнење или наоѓање батерии, Сол Шепите се ролери за влакненца за повеќекратна употреба и единствената алатка за отстранување на влакна од кучиња што ќе ви треба. Удобно е да се носи низ куќата или надвор до автомобилот, каде и да оди вашиот крзнен пријател. Еднократно и Лесно За Чистење - нашиот отстранувач на влакна за миленичиња за каучот беше направен да трае и дизајниран да се користи повторно.