Супер Меки Кревет За Кучиња Софа За Домашни МИЛЕНИЦИ Што Се Перат Долго Кадифен На Отворено Голем Кревет За Кучиња За Мачки За Миленичиња Топла Подлога Преносни Ма?
  • Неодамнешно

Супер Меки Кревет За Кучиња Софа За Домашни МИЛЕНИЦИ Што Се Перат Долго Кадифен На Отворено Голем Кревет За Кучиња За Мачки За

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Куќа за миленичиња Кревет за кучиња. Кревет за мачки. Кревет надвор од вратата. Домашно милениче дома. Куќа за миленичиња. Кревет за кучиња. Кревет за мачки. Кревет надвор од вратата. Домашно милениче дома. Забелешка : По распакувањето, потребни се 1-2 дена за памукот да ја врати еластичноста. Се препорачува да се исушите на сонце за побрзо закрепнување. Опис : Име : кревети За Миленичиња Материјал : Луксузни Долги Кадифни Бои : повеќе бои достапни Големини : XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL XS Дијаметар Околу 40cm одговара за домашно милениче помалку од 2,5 Kg S Дијаметар околу 50cm одговара за Домашно милениче помалку Од 5kg M Дијаметар околу 60cm одговара за домашно милениче помалку од 7,5 KG L Дијаметар околу 70cm одговара за Домашно милениче помалку Од 12,5 KG XL Дијаметар Околу 80 См Се Вклопуваат за домашно милениче Со дијаметар Помал Од 20 Кг Ххл ОКОЛУ 100 см ПОГОДЕН ЗА ДОМАШНО МИЛЕНИЧЕ ПОМАЛ ОД 35 КГ ХХХЛ ДИЈАМЕТАР Околу 110 СМ Погоден за Домашно Милениче помалку ОД 40 кг дише и супер Пријатен кревет Од Руно за мачки, кучиња ЗА удобен СОН! Карактеристики : Перница За Миленичиња Од Крофна овој кружен кревет за миленичиња во форма на ѓеврек е супер удобен и простран за вас куче или мачка. 3см Кадифен Кревет За Миленичиња кадифеното руно на оваа подлога го прави вашето домашно милениче да ја почувствува топлината и удобноста во меѓувреме. Различни опции За Боја постојат различни бои за избор, во зависност од сенката што му се допаѓа на вашето домашно милениче.