Houkai 30см Голем самостојно лепило wallид монтиран од не'рѓосувачки челик, тоалети за тоалети, држач за држачи за држачи за кујнски ролни, ткиво, организатор на организа?
  • Неодамнешно

Houkai 30см Голем самостојно лепило wallид монтиран од не'рѓосувачки челик, тоалети за тоалети, држач за држачи за држачи за кујнски ролни,

DEN 4488.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од не'рѓосувачки челик, супер силен и издржлив Анти-деформација, направете го вашиот живот едноставен и уреден. Мазна површина, нема да ја оштети хартијата. Лесен за употреба, практичен и удобен. Совршено за кујна, бања, дом, и др. Прекрасен додаток на која било кујна и одличен заштедувач на вселената. Изработено од не'рѓосувачки челик, супер силен и издржлив.Анти-деформација, направете го вашиот живот едноставен и уреден. СОВЕТНА ПОВЕЕ, нема да ја оштети хартијата. Лесен за употреба, практичен и удобен. Ефекти на осветлување, постои мала разлика помеѓу големината и бојата од горенаведеното и вистинската ставка.

Material:
Stainless Steel
Package Includes:
1 Piece Paper Towel Holder:
Note:
Due to the manual measurement and lighting effects, there is a slight difference between the size and color from the above and the actual item. :