Wireица од не'рѓосувачки полица висечки стаклени решетки за вино: 2 парчиња под кабинетот за вино за вино држач за складирање на држачи за складирање на кујнски кабин?
  • Неодамнешно

Wireица од не'рѓосувачки полица висечки стаклени решетки за вино: 2 парчиња под кабинетот за вино за вино држач за складирање на држачи

DEN 227.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен за инсталирање, овој држач за вино за вино се вклопува совршено под орманите за неколку минути Цврст и стабилен, со гравитација, нема потреба да се грижите за лизгањето на виното. Современ стил, ви нуди декоративен начин за складирање на омилените чаши за вино. Усвоен материјал од не'рѓосувачки челик, анти- 'рѓа, траен и практичен за долготрајна употреба. Полирани површини и мазни рабови и не ги повредувајте рацете. Лесен за инсталирање, овој држач за вино за вино се вклопува совршено под орманите за неколку минути. Цврст и стабилен, со гравитација, нема потреба да се грижите за лизгањето на виното. Современ стил, ви нуди декоративен начин за складирање на омилените чаши за вино. Усвоен материјал од не'рѓосувачки челик, анти- 'рѓа, траен и практичен за долготрајна употреба. Полирани површини и мазни рабови и не ги повредувајте рацете. Опис Плашејќи се од стаклото да биде срушено и скршено? Не грижи се, нашиот држач за вино за вино може да ви помогне да го решите овој проблем.