Чинија за мешање на doitool мешаат 16 см не'рѓосувачки челик чинија со вечера со двојна рачка метална пица сад за пица тава тркалезна кореја рамен тестенини садови заку?
  • Неодамнешно

Чинија за мешање на doitool мешаат 16 см не'рѓосувачки челик чинија со вечера со двојна рачка метална пица сад за пица тава тркалезна

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Не'рѓосувачки челик храна чинија за пица закуска закуска закуска послужавник послужавник за чување домашна плоча сребро донесува многу погодност за вас, навистина практична чинија за вашата кујна Многу лесен и удобен за чистење. Поради својата мазна површина, нема лесно да ги повредите вашите раце. Погоден за дома, ресторан, хотелска употреба. Покрај тоа, може да се користи и како подарок за домаќинство на вашите пријатели. Направено од не'рѓосувачки челик, безбеден и издржлив, со одлична текстура. Со едноставен дизајн и практични функции, тој го усвојува дизајнот на двојна рачка, што е погодно за вас да го користите и ве спречува да бидете изгорени, што е попрактично. 1 Не'рѓосувачки челик храна чинија за пица закуска закуска закуска послужавник послужавник за чување домашна плоча сребро донесува многу погодност за вас, навистина практична чинија за вашата кујна. Многу лесен и удобен за чистење. Поради својата мазна површина, нема лесно да ги повредите вашите раце. Погоден за дома, ресторан, хотелска употреба. Покрај тоа, може да се користи и како подарок за домаќинство на вашите пријатели.