Порака за фиоки за полици за кујнски ормани, издржливи облоги за полици за панталони за алатки за кутии за ладилници кои не се водоотпорни пластични пластични каби?
  • Неодамнешно

Порака за фиоки за полици за кујнски ормани, издржливи облоги за полици за панталони за алатки за кутии за ладилници кои не се

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Премиум материјал и боја】 Постарот за кујнски полица се изработени од силен издржлив материјал за храна без храна, кој може директно да контактира со овошје и зеленчук Премиум црна боја, лагер на полицата, додава класика во вашата домашна кујна и го прави вашиот мебел да изгледа како нов. 【Нелепливо и намалување на лизгачката фиока за лизгање е дизајнирана со шема на две различни страни. Едната страна е прекрасна шема со долги ленти што може да спречи да се лизгаат предметите на полиците на кабинетот, а другата страна е мазна нелеплива површина што нема да остави остаток кога ќе се собере, да се премести кабинетот за лагер. Но, ако сакате да ја поправите кујната, можете да ги залепите четирите агли со двострана лента. 【Лесно е да се исечат и да се користат】 Кабинетот за полици за лепило е лесно да Лесно е да се измери и сече, совршено одговара на вашиот дом. 【Податоци за печење и еднократно】 Тоа е водоотпорен заштитник на полиците за полици што може да ги измиете директно со вода или да ги избришете со блага сапун или влажна крпа. И повторно ќе стане чисто и уредно. Пораката за еднократно полица за дизајн е еколошки.