FDIT решетката за сушење на садот, решетката за садови лесно да се чисти железо за кујна за дома
  • Неодамнешно

FDIT решетката за сушење на садот, решетката за садови лесно да се чисти железо за кујна за дома

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Голем простор за складирање : 9 вертикални шини создаваат 8 места за складирање за плочи, софтвер за печење, садови, тави и капаци Широк спектар на апликации : Погоден за кампери, РВ, чамци, кабини, станови и студиа идеални за мало живеење и мали куќи. Лесен за употреба и работа : Зачувајте простор за кабинет со употреба на вертикален простор за складирање. Откако ќе ги измиете садовите, оставете ги да се исушат брзо. Силен и издржлив : решетката за садови за одвод е изработена од висококвалитетно железо, кое не е лесно да се кородира, обезбедувајќи долготрајна издржливост. Нема потреба да се инсталира : може да одржи тежок прибор за готвење без да ја менува својата форма и лесно може да се исчисти со крпа. Силен и издржлив : решетката за садови за одвод е изработена од високо квалитетно железо, кое не е лесно да се кородира, обезбедувајќи долготрајна издржливост. Нема потреба да се инсталира : може да одржи тежок прибор за готвење без да ја менува својата форма и лесно може да се исчисти со крпа. Голем простор за складирање : 9 вертикални шини создаваат 8 места за складирање за плочи, печење, садови, тави и капаци. Широк спектар на апликации : Погоден за кампери, РВ, чамци, кабини, станови и студиа идеални за мало живеење и мали куќи. Лесен за употреба и работа : Зачувајте простор за кабинет со употреба на вертикален простор за складирање.

Item Type:
Sink Drain Rack
Material:
Iron
Weight:
Approx. 250g / 8.8oz
Interval Size:
3.5cm / 1.4in
Product Size:
Approx. 10x7x30cm / 3.9x2.8x11.8in
Scope of Application:
Very suitable for small spaces and small countertops; very suitable for campers, RVs, boats, cabins, apartments, apartments and studios; ideal for small space living and small houses
Package List:
1 xSink Drain Rack:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: