Bangboom 7 компјутери од не'рѓосувачки челик за пиење сламки со лажица филтер, yerba Mate Bombilla, сет за мешање на еднократно мешање со четка за чистење 7 парчиња, за кафе, чај, м?
  • Неодамнешно

Bangboom 7 компјутери од не'рѓосувачки челик за пиење сламки со лажица филтер, yerba Mate Bombilla, сет за мешање на еднократно

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Совршен костум】 7 парчиња лажици од не'рѓосувачки челик од различни бои со филтер, со 7 четки за чистење Може да се користат диферентни бои за да се разликуваат различни луѓе и можат да ги задоволат различните потреби на семејство. Поздрав и хигиенски. 【Висококвалитетен материјал】 слама лажица е изработена од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, безбеден и здрав, издржлив. Четката е мека и лесна за чистење. 【Мулти функционална】 лажица четири-во-еден совршено ги комбинира функциите на лажица, филтрација, слама и шипка за мешање. Совршената комбинација на повеќе функции е добар избор. 【Единствен дизајн】 Тој е дизајниран со двострана и шифрирана дупка за филтрирање, подетално филтрирајте. Свитката рачка овозможува удобно искуство за пиење. Не -лизгачката јамка на врвот ја прави лажицата за филтрирање лесен посно на чашата. 【Мулти-сценска употреба】 Може да се користи во многу наврати, како што се семејна забава, хотелски банкети или чајни и кафулиња, итн. Се користи за мешање кафе, пиење пијалоци или филтрирање на остатоци од чај, итн. 【Совршен костум】 7 парчиња не'рѓосувачки Челични лажици од слама со различни бои со филтер, со 7 четки за чистење. Може да се користат диферентни бои за да се разликуваат различни луѓе и можат да ги задоволат различните потреби на семејството. Поздрав и хигиенски. 【Висококвалитетен материјал】 слама лажица е изработена од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, безбеден и здрав, издржлив. Четката е мека и лесна за чистење. 【Мулти функционална】 лажица четири-во-еден совршено ги комбинира функциите на лажица, филтрација, слама и шипка за мешање. Совршената комбинација на повеќе функции е добар избор. 【Единствен дизајн】 Тој е дизајниран со двострана и шифрирана дупка за филтрирање, подетално филтрирајте. Свитката рачка овозможува удобно искуство за пиење. Не -лизгачката јамка на врвот ја прави лажицата за филтрирање лесен посно на чашата. 【Мулти-сценска употреба】 Може да се користи во многу наврати, како што се семејна забава, хотелски банкети или чајни и кафулиња, итн. Се користи за мешање кафе, пијалоци пијалоци или филтрирање на остатоци од чај, итн. Лажица за компјутери и 7 парчиња чистење боја на четка : 7 бои (злато, сребро, розово злато, црна, шарена, виолетова, сина) материјал : Големина на не'рѓосувачки челик : Должина на лажица (15,5 см/6,1in), должина на четка (20см/7,9in ) 【Единствен дизајн】 1.