Пораки за полици за моритос за кујнски ормани, водоотпорни и нелепливи лагер за лепило, од 12 инчи x 10 стапки Ева пластика издржлива фиока за фиоки за миење салон за с?
  • Неодамнешно

Пораки за полици за моритос за кујнски ормани, водоотпорни и нелепливи лагер за лепило, од 12 инчи x 10 стапки Ева пластика издржлива фиока

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Безбеден материјал】 Постарот за полица се изработени од материјал без мирис, издржлив и еднократно Овој производ (сив 12 инчи x 10 стапки) е мала големина, ве молиме проверете дали големината може да ги задоволи вашите вистински потреби пред купување. 【Подготвување и масло-доказ за масло од кујнски кабинети е анти-нафта и водоотпорна, кога лагерната полица за кујни е обоена со масло или друга нечистотија, можете лесно да ја избришете нечистотијата со благ сапун или влажна крпа и брзо да се исуши. засилувач крпа и брзо да се исуши. 【Роман дизајн】 Едната страна од полицата е долга лента од текстура, а другата е мазна површина. Дизајнот на дијагонална шема може да обезбеди безбедност на вашите плочи, чинии, книги и сл. -Проценете ја мат во кабинетот за чевли за да изолирате прашина и песок. 【Топли совети】 Ако рабовите на навивачот на фиоката или лагер се движат, можете да користите голема тежина за да ја притиснете лагер за неколку дена. Исто така, ви даваме дополнителни 100 налепници на двострана лента за да ја држите матката за фиоки на место. 【Безбеден материјал】 Постарот за полица се изработени од материјал без мирис, издржлив и еднократно. Овој производ (сив 12 инчи x 10 стапки) е мала големина, ве молиме проверете дали големината може да ги задоволи вашите вистински потреби пред купување. 【Подготвување и масло-доказ за масло од кујнски кабинети е анти-нафта и водоотпорна, кога лагерната полица за кујни е обоена со масло или друга нечистотија, можете лесно да ја избришете нечистотијата со благ сапун или влажна крпа и брзо да се исуши.