Veemoon кујнски кабинет лагер за фиоки за кујнски лагер за полица за хартија кујна кујна, сина шкаф, превенција против магла, фиоки за фиоки за кабинети, кујнски кабине?
  • Неодамнешно

Veemoon кујнски кабинет лагер за фиоки за кујнски лагер за полица за хартија кујна кујна, сина шкаф, превенција против магла, фиоки

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Хартија за фиоки : Печатено со прекрасна шема на цртани филмови, не може да биде подлога, но исто така да биде и убава декорација Подлога : Може да се користи долго време. Леплива фиока за фиоки : скалабилна, анти-нафта и за употреба. ормани, фиоки и друг мебел од влажно. Хартија за хартија за хартија хартија хартија за хартија за пакување на кујна за пакување. Хартија за фиоки : Печатено со прекрасна шема на цртани филмови, не може да биде подлога, но исто така да биде и убава декорација. Подлога : Може да се користи долго време. Леплива фиока за фиоки : скалабилна, анти-нафта и за употреба. ормани, фиоки и друг мебел од влажно. Хартија за хартија за хартија хартија хартија за хартија за пакување на кујна за пакување. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на хартија за фиоки - Материјал : хартија за лагер за фиоки за миленичиња. - Направено од врвен материјал и совршен за кујна, соба, фиоки користејќи хартија за пакување кујна. - Кабинети, фиоки и друг мебел од добивање на влажни фиоки за фиоки. - Големина : околу 30 x 500 x 0,1 см лагер за фиоки за лепило. - Боја : Сина хартија за фиоки.