АБООФАН 8 парчиња божиќни прибор за Божиќни садови новогодишно сребро за торбички торбички со џебови за типини за торбички центри на центри за украси за празници з?
  • Неодамнешно

АБООФАН 8 парчиња божиќни прибор за Божиќни садови новогодишно сребро за торбички торбички со џебови за типини за торбички центри

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Божиќни држачи за прибор за јадење новогодишни сребрени садови за торбички со торбички за типини торбички торбички центри за украси за материјали за празници Чешките од вилушка и нож се совршени за декорација на трпезариска маса во Божиќ за да ја осветлат вашата вечера. Симпатична Божиќна шема Дизајн на дрво како прибор за јадење, сребро, држачи за прибор за јадење. Неговиот модерн, креативен, е исто така многу корисен додаток, осветли го вашиот изглед и како подарок. Направени од врвни материјали за квалитет, отпорни на абење, издржливи и воскреснувачки. Опис кој може да се дизајнира Божиќно дизајнирање на дрво како прибор за јадење, сребрени производи, држачи за прибор за јадење. Исклучителен украс на новогодишна елка, врата, прозорец за да го направите местото убаво и полно со празнична атмосфера. Феатари-материјал : Платно-големина : 20x18x0.