QFFL модерен метал вертикален држач за крпи за хартија, држач за ролна на лавалното ткиво, организатор за складирање на кујна, се вклопува стандардни и ролни со голем?
  • Неодамнешно

QFFL модерен метал вертикален држач за крпи за хартија, држач за ролна на лавалното ткиво, организатор за складирање на кујна, се вклопува

DEN 1152.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетна конструкција : Направено од силно железо со траен финиш отпорен на 'рѓа Лесен за употреба : Подигнатата база ги задржува крпите од шалтерите за кујни за да останат суви и без остатоци; Овој корисен помошник пристигнува подготвен за употреба и не е потребно собрание. Размислено со големина : мерки 4 "x 4" x 10 "високо. Стилско складирање : Вертикалниот држач ги чува хартиени крпи за еднократна употреба близу до кујнските шалтер, табели и други работни места; компактниот дизајн зазема минимален простор додека сè уште обезбедува простор за складирање на еден ролна хартиени крпи; лесно е преносно за да можете да го репозиционирате каде и да ви треба; држи стандардни и ролни со големина на џамбо. Набавете сервис : Ако од која било причина не сте целосно задоволни. Едноставно известете ги и ние ќе ги решиме вашите проблеми . Квалитетна конструкција : Направено од силно железо со траен финиш отпорен Потребно. Размислено големина : високи мерки 4 "x 4" x 10 ". Стилско складирање : Вертикалниот држач ги чува крпите за хартија за еднократна употреба на врвовите на кујната, табелите и другите работни простори; Компактниот дизајн зазема минимален простор, додека сè уште обезбедува простор за складирање на една ролна хартиена крпи; Лесно е преносно за да можете да го репозиционирате каде и да ви треба; Има стандардни и ролни со големина на џамбо.

Name:
Toilet Paper Holder
Material:
iron
Applicable paper towel:
roll paper
Size:
11*11*26.5cm/4*4*10inch
Package content:
Toilet Paper Stand (not including other things)
If you are confused about the quality of the product or have any other questions, you can email us and we will be happy to solve the problem for you. :