Цветна Торба За Ручек Изолирана Од Сончоглед Издржлива Кутија За Ручек Отпорна На Истекување Бенто Поладна Торбичка Со Отстранлив Ремен За Рамо За Мажи Жени Возра?
  • Неодамнешно

Цветна Торба За Ручек Изолирана Од Сончоглед Издржлива Кутија За Ручек Отпорна На Истекување Бенто Поладна Торбичка Со Отстранлив Ремен

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина На Кутија за ручек : 10,5 х 9,5 х 3,5 инчи оваа торба за ручек изгледа мала, но со голем капацитет, може совршено да одговара на вашата кутија за ручек, закуски, овошје, па дури и шише со протеински шејк. многу е лесно да се исчисти, така што можете да ја ставите храната директно во вреќата и да ја избришете со влажна крпа или крпа. ако вашиот сос или супа се истури во неа, избришете ја со влажна крпа. Издржлива : торба за ручек изработена од висококвалитетна алуминиумска внатрешна обвивка, отпорна на кинење, отпорна на абење,лесно чистење, отпорна на истекување за да ве заштити од протекување или излевање. мрежест страничен џеб убаво држи дополнителни закуски и шише со вода. Не Боли Прсти : ткаенина од Платно отпорна На Вода, ременот за рамо содржи прилагодлива перница со облога дизајнирана да ја подобри удобноста. добро конструирана, мека ткаенина амортизирана рачка за носење се чувствува добро додека носите спакуван ручек и нема да ги повреди прстите и дланките. Максимално Ефикасен Простор : Не жртвувајте ниту еден сантиметар во вашата торба за ручек.