H1vojoxo 12pcs Божиќни салфетки прстени сет, држачи за прстени од салфетка со салфетки за поставување на трпеза за трпеза, златни елки прстени со салфетки со црвени салфе?
  • Неодамнешно

H1vojoxo 12pcs Божиќни салфетки прстени сет, држачи за прстени од салфетка со салфетки за поставување на трпеза за трпеза, златни елки прстени

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот вклучува : 6 црвени салфетки и 6 прстени од салфетка од злато Наредете ги овие салфетки и прстени од салфетка уредно на масата на забавата и овие прекрасни украси ќе ја направат вашата Божиќна забава уште попривлечна. Декорација на прстенот за Божиќна салфетка : Овој сет на прстени од салфетка е полн со елегантна талент, но сепак содржи Божиќна талент. Убави и луксузни црвени салфетки со вино, прстени од салфетка од злато, со полноќ, полни со празнични карактеристики, ви овозможуваат да уживате во Божиќ во потполност. Широка апликација : Овие сетови за божиќни салфетки се одлични за Божиќни забави, семејни собири, декорација на трпеза, свадба. Можете исто така да им дадете како подароци на вашите роднини и пријатели, тие ќе ги сакаат овие убави украси. Големина на производот : Секој прстен за салфетка и салфетка мери приближно 16,5*16,5 инчи и 2,1*2,1 инчи, соодветно.