Cabilock Пластични садови контејнери 2 парчиња кујнски садови за сезонски кутии со лажици кујнски контејнери за складирање на контејнери со тегли со лименки за зачину?
  • Неодамнешно

Cabilock Пластични садови контејнери 2 парчиња кујнски садови за сезонски кутии со лажици кујнски контејнери за складирање на контејнери

DEN 224.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овие се тегли за складирање на зачини со wallидови Нема мирис и безбеден за употреба. Може да ставите зачини, како што се сол, пипер во прав, зачини, итн. Уредно и удобно, лесен за миење. Со капаци, добро за складирање, тие ќе ја направат вашата кујна во ред. Контејнери за складирање на кујна кондимент тегли со лименки за зачинување со сол за кујнски сини бели. Овие се тегли за складирање на зачини со wallидови. Нема мирис и безбеден за употреба. Може да ставите зачини, како што се сол, пипер во прав, зачини, итн. Уредно и удобно, лесен за миење. Со капаци, добро за складирање, тие ќе ја направат вашата кујна во ред. Контејнери за складирање на кујна кондимент тегли со лименки за зачинување со сол за кујнски сини бели. Опис Карактеристики- Боја : Бела, темно сина/- Материјал : Пластика //- Големина : 9. 10 см/ кујнски кондимент тегли кујнски садови за зачинети кујна зачинети садови кујнски зачинети тегли кујнски садови пакувања, вклучително и 2 x тегли со кондимент.