Bestonzon шишиња и за диспензатор за диспензии за диспензии чај чај чај спортски додатоци црвено стакло шише од домашно кафе кујна за сушење канцеларија решетката за н?
  • Неодамнешно

Bestonzon шишиња и за диспензатор за диспензии за диспензии чај чај чај спортски додатоци црвено стакло шише од домашно кафе кујна за сушење канцеларија

DEN 654.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика Организатор на капакот на Countertop Cup-Има широк спектар на примена, погоден за дома, бар-шалтер, продавници за чај од млеко и кафулиња. Носител на чаша за хартија-направено од врвен материјал и практично за долготрајна употреба. Организатор за складирање на чаши-е специјално дизајниран за организирање или прикажување чаши за хартија и да ја направи вашата соба повеќе уредна. Додаток за чаши-моден изглед, минималистички дизајн, тој е погоден за повеќето стилови на украси за домови. Решетката за сушење чаши-со фино изработка, не е лесна за носење и солза, многу практично во употреба. Список на пакети со 3 X Карактеристики на диспензерот за чаши -Направено е со одлична изработка, со дизајн, удобен за употреба на пластична чаша решетка. -Најната површина е и погодна за вашите украси за украси за кафе за еднократна употреба. -Добор материјал, не лесно или деформација, за употреба, долги стабилни за пластични чаши за живот.