Doitool млеко крцкање стомна црна керамичка кремара чај чај за сервирање тенџере млеко стомна гравита брод за преливи за салата, млеко, супа, микробранова кафе и машин?
  • Неодамнешно

Doitool млеко крцкање стомна црна керамичка кремара чај чај за сервирање тенџере млеко стомна гравита брод за преливи за салата, млеко, супа,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Мазно и не е лесно, и складирајте, што не зазема простор Убав крем за крем за кафе -бар, можете да го користите за да ја направите лате уметност за кафе. Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро користејќи искуство. Лесен дизајн, лесен за употреба и носење, може целосно да ги задоволи вашите потреби. Произведено со врвен керамички материјал, издржлив и практичен за употреба. ? Мазно и не е лесно, и складирајте, што не зазема простор. Убав крем за крем за кафе -бар, можете да го користите за да ја направите лате уметност за кафе. Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро користејќи искуство. Лесен дизајн, лесен за употреба и носење, може целосно да ги задоволи вашите потреби. Произведено со врвен керамички материјал, издржлив и практичен за употреба. Карактеристики- Големина : 12.50cm/ приближно 4,95x3.