Кабилок 1 парчиња решетка за домаќинства Стенд Три- слотови ракувајте со вино семејство Декоративно коктел стакло за пиење за приказ на пиење пиење перница со вотк?
  • Неодамнешно

Кабилок 1 парчиња решетка за домаќинства Стенд Три- слотови ракувајте со вино семејство Декоративно коктел стакло за пиење за приказ на пиење

DEN 255.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Синтетички материјал Rack Rack Serving Serving : Може да се користи и како сад за вино за вино, правоаголна форма со рачка може да привлече поглед на гостите. Куп -душек : Направен врвен материјал од дрво, здрав и издржлив, кој може да ви служи долго време. Дрвена стаклена лента за шут : Со добри и анти-функции, можете да го користите со доверба. 3 сет за сервирање со стакло : Има едноставен и елегантен дизајн, можете да го користите за украсување на вашата трпезарија. Дрвениот држач за стакло од шут : Grooved Design може да одржи три чаши во исто време. Карактеристики на држачот за пакети 1 X- има едноставен и елегантен дизајн, можете да го користите за украсување на вашата трпезарија. - Материјал : Дрво - Големина : 42.67in -, овој прицврстувач е под проточна вода, што е многу погодно и заштеда на време. - Оваа чаша е совршен избор за семејниот живот и секојдневниот живот заради неговата издржливост и практичност. - Дизајнот за анти-скалинг може да може вашата работна површина од оштетување и гребнатини.