Надградба на патничкиот котел за патувања, Shineme храна од силиконски двоен напон 110-220V ултратин преносен котел за електрична вода со чаша, универзален адаптер и одво?
  • Неодамнешно

Надградба на патничкиот котел за патувања, Shineme храна од силиконски двоен напон 110-220V ултратин преносен котел за електрична

DEN 767.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Трајлив материјал】 Телото на електричен котел за вода е изработено од силиконски материјал од одделение за храна БПА бесплатно Загревање на плочата и капакот на котел се изработени од 304 не'рѓосувачки челик, искривен. 【Безбедносни карактеристики】 Овој котел за вода врие сува заштита што автоматски се исклучува кога не останува вода за да се спречи суво вриење. 【Зачувување на топлина】 Супер лесно за работа, само притиснете го копчето, тогаш водата ќе се загрева брзо, вградена во прекинувачот за контрола на температурата, откако температурата под 170 ° F, водата ќе се загрева. За да ја исклучите автоматската зачувување на топлината, притиснете го прекинувачот за напојување на "O" откако водата ќе се вари. 【Лесно складирање】 Умно дизајнирано да потроши за да можете да пополните вода до 555мл, уредно колапс за компактно, заветно складирање! Доаѓа со вреќа за складирање на патент совршена за патување. 【Двојниот напон】 110 V/220 V Двојниот напон овозможува нашиот патнички електричен котел да може да се користи низ целиот свет, можете да го прилагодите на дното на котел. Ве молиме прилагодете го напонот на 110 V на основата на котел пред да го користите во САД. 【Трајлив материјал】 Телото на електричен котел за вода е изработено од силиконски материјал од одделение за храна БПА бесплатно. Загревање на плочата и капакот на котел се изработени од 304 не'рѓосувачки челик, искривен. 【Безбедносни карактеристики】 Овој котел за вода врие сува заштита што автоматски се исклучува кога не останува вода за да се спречи суво вриење. 【Зачувување на топлина】 Супер лесно за работа, само притиснете го копчето, тогаш водата ќе се загрева брзо, вградена во прекинувачот за контрола на температурата, откако температурата под 170 ° F, водата ќе се загрева. За да ја исклучите автоматската зачувување на топлината, притиснете го прекинувачот за напојување на "O" откако водата ќе се вари.