Прибор за готвење од не'рѓосувачки челик Doitool, шпорет држач за тенџере, држач за гасови за гас, горилник решетката решетка за решетки за кујнски вок млеко тенџере та?
  • Неодамнешно

Прибор за готвење од не'рѓосувачки челик Doitool, шпорет држач за тенџере, држач за гасови за гас, горилник решетката решетка за решетки

DEN 1563.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Произведен со врвен материјал што е издржлив за употреба Површинскиот третман со анти-лизгачки ефект, ви дава подобро искуство со употреба. Прекрасната изработка обезбедува практичност и издржливост. Одлична решетка за тенџере за дома, кафуле или употреба на ресторани. Септумот е топол доказ, фиксен и слабо, многу практичен за употреба. Опис Дали барате сигурен штанд за шпорет на тенџере за кафе? Дали сте во потрага по цврста, алатка што може да направи повеќе работни места одеднаш? Ако да, не гледајте повеќе! Нашиот професионален шпорет за садови за кафе мора да ги задоволи вашите потреби. Еден од најдобрите избори за вас. Карактеристики- Материјал : Ironелезна боја : Црна- големина : 4. Пакет 5см, вклучувајќи решетка за шпорет на тенџере со кафе.