Салата bentgo® - Сад За Ручек Што Може Да Се Собере Со Голем Сад За Салата од 54 мл, Послужавник Во Стилот На Бенто Во 4 Оддели за Додатоци, Сад со Сос од 3 мл За Преливи, Вгр?
  • Неодамнешно

Салата bentgo® - Сад За Ручек Што Може Да Се Собере Со Голем Сад За Салата од 54 мл, Послужавник Во Стилот На Бенто Во 4 Оддели за Додатоци, Сад

DEN 384.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

#1 БРЕНД ЗА КУТИИ за РУЧЕК* : Екстра голем сад за салата има пространа чинија за салата од 54 мл која одговара на 4 чаши здраво овошје и зеленчук (со вметната фиока за преграда) за лесно порција ЈА ОДРЖУВА САЛАТАТА СВЕЖА : Херметички капак има гумен запечатувачки прстен и клипови за заклучување за да ја одржува храната свежа во машина за миење садови безбедна и без БПА. ЧУВАЈТЕ ГИ ДОДАТОЦИТЕ ОДДЕЛНО : фиоката со 4 оддели вклучува 1 голема преграда од 10 мл и 2 помали прегради од 5 мл за да одговараат на додатоците по ваш избор, плус сад од 3 мл отпорен на истекување кој е совршен за облекување салата. ШТО ДОБИВАТЕ : кутија за ручек Во преградата За Салата Бентго, вградена вилушка за повеќекратна употреба, водечка во индустријата 2-Годишна Гаранција и грижа за поддршка на клиентите. Спецификации на производот : Големина : 7.15 " Капацитет На Одделот : Капацитет На Сад За Салата : 54 мл; Капацитет На Контејнер За Сос : 3 мл; Голем Оддел-10 мл ; Мали Прегради 5 Мл Материјали : одобрени Од ФДА, материјали безбедни за храна (Без Бпа, Винил, Олово или ПВЦ).