Магистерски подарок за вино, торбички за подароци за вино, подарок за дипломирање, смешен подарок за дипломирање, подарок за неа, подарок за него, партиски материја?
  • Неодамнешно

Магистерски подарок за вино, торбички за подароци за вино, подарок за дипломирање, смешен подарок за дипломирање, подарок за неа,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : 13,5 x 5,5 инчи, изработено од еколошки постелнина, издржлива и еднократна употреба Може да има редовна шише со вино од 750 мл, шише со шампањ и шише со бургунд. Погодно за локално чистење со топла вода и благ детергент, еднократно и еколошки. Совршен подарок за магистерски студии за подароци за вино, торби за подароци за вино. Ако не сте задоволни со вашите вреќи за вино, контактирајте не за целосна наплата или замена. Материјал : 13,5 x 5,5 инчи, изработено од еколошки постелнина, издржлива и еднократна употреба. Може да има редовна шише со вино од 750 мл, шише со шампањ и шише со бургунд. Погодно за локално чистење со топла вода и благ детергент, еднократно и еколошки. Совршен подарок за магистерски студии за подароци за вино, торби за подароци за вино. Ако не сте задоволни со вашите вреќи за вино, контактирајте не за целосна наплата или замена.