Solustre 2 парчиња топла чинија затегнувачи од не'рѓосувачки челик клипови кујнски кујнски пареа клип не-лизгање топло држач за садови за клип за прицврстување за готв?
  • Неодамнешно

Solustre 2 парчиња топла чинија затегнувачи од не'рѓосувачки челик клипови кујнски кујнски пареа клип не-лизгање топло држач за садови за клип

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со разумен дизајн, тие се лесни, удобни и безбедни, лесни за носење и складирање Направени од материјали од не'рѓосувачки челик, отпорни на корозија, без 'рѓа, цврсти и издржливи, носени и одлична отпорност на топлина без деформација. Како корисен кујнски гаџет за дома да го направи вашето готвење попогодно и поефикасно. Дизајнирано внимателно за носење топли садови, чинии, чинии, садови и послужавник со повеќето големини. Помогнете да кренете топли садови, чинии, чинии од печки, тави, садови, фрижидер за воздух, микробранова печка или пароброд без да се изгорите. Опис Овие грешки за топло садови се удобни алатки за да се подигнат топла чинија и сад безбедно од микробранови, печки и подигнување на врелиот сад. Направени од не'рѓосувачки челик и ПП материјали, кои се издржливи за долгогодишна употреба, тие се лесни и удобни за совладување и употреба како неопходен гаџет за кујна.