Олоту, испуштање на прашина за чинија за складирање на кујнски прибор за кујнски прибор со кабинет за counter countertop плоча Мултифункционална решетка за сушење на садов?
  • Неодамнешно

Олоту, испуштање на прашина за чинија за складирање на кујнски прибор за кујнски прибор со кабинет за counter countertop плоча Мултифункционална

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од не'рѓосувачки челик, отпуштен и обоен на високи температури, не 'рѓа лесно, и може да се користи долго време дури и во најлоши услови Рачката за одвод е изработена од не'рѓосувачки челик, што го олеснува чистењето, така што оваа решетка за садови е издржлив. Тоа е многу практично бидејќи ви дава повеќе простор за складирање без да заземате простор на вашата кујна countertop. Ова би било одличен помошник во кујната. Одлично за големи семејства. Лесно за чистење, осигурајте се дека кујната countertop е сува и можете дури и да ја чувате во плакарот. Многу лесен за употреба, лесен за вклопување во каква било кујна, дизајн за заштеда на простор за да ја одржите вашата модерна кујна чиста и уредна. Направено од не'рѓосувачки челик, отпуштен и обоен на високи температури, не 'рѓа лесно, и може да се користи долго време дури и во најлоши услови. Рачката за одвод е изработена од не'рѓосувачки челик, што го олеснува чистењето, така што оваа решетка за садови е издржлив. Тоа е многу практично бидејќи ви дава повеќе простор за складирање без да заземате простор на вашата кујна countertop. Ова би било одличен помошник во кујната. Одлично за големи семејства. Лесно за чистење, осигурајте се дека кујната countertop е сува и можете дури и да ја чувате во плакарот.