Готвач 4.5 Л Двојна Готвач Про Длабоко Пржење Со Цедалка За Корпи И Отстранлив Делител, Големина На Џамбо XL, Прилагодлива Температура &засилувач; Тајмер, Совршен За П?
  • Неодамнешно

Готвач 4.5 Л Двојна Готвач Про Длабоко Пржење Со Цедалка За Корпи И Отстранлив Делител, Големина На Џамбо XL, Прилагодлива Температура

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КВАЛИТЕТ НА РЕСТОРАНОТ ДОМА : грејниот елемент Од 1700 Вати брзо ги загрева маслата и ја пржи вашата омилена храна брзо и рамномерно СРЈ ЗА СЕМЕЈСТВОТО : капацитетот од 4,5 литри има простор за помфрит, крофни, пржено пилешко, домашен чипс, стапчиња моцарела и многу повеќе – совршен за хранење гладна толпа. ПРЖЕЊЕ БЕЗ НЕРЕД : Правењето пржена храна дома не мора да остави попрскан хаос или долготраен мрсен мирис. Капакот спречува прскање за време на готвењето и штипки за корпи настрана, така што маслото може лесно да се исцеди. ЛЕСНО ПОСТАВЕНИ БИРАЊА : бирачите за контрола на температурата и тајмерот лесно се прилагодуваат за прецизно пржење – не се потребни дополнителни алатки. БРЗО ЧИСТЕЊЕ : деловите безбедни за Миење Садови го олеснуваат чистењето. Основата и електричните делови за греење може да се избришат со крпа. БЕЗБЕДНО И ПРАКТИЧНО : кабелот За напојување Со магнетно отцепување и автоматското исклучување гарантираат безбедност и мир на умот, за да можете помалку да се грижите за безбедноста и повеќе да се концентрирате на она што го готвите.