ЕРИНГОГО 2 парчиња Тенџере Со Капак, Тенџере За Готвење Од 1900 МЛ Јасно Тенџере За Вриење Со Отпорни Рачки, Тенџере За Супа Од Шпорет Боросиликатни Садови, Безбедна М?
  • Неодамнешно

ЕРИНГОГО 2 парчиња Тенџере Со Капак, Тенџере За Готвење Од 1900 МЛ Јасно Тенџере За Вриење Со Отпорни Рачки, Тенџере За Супа Од Шпорет Боросиликатни

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Лесна Контрола Нашиот проѕирен стаклен тенџере со капак го прави процесот на готвење јасен и подобро го сфаќа времето за готвење Двојна задебелена стаклена рачка за да избегнете изгореници. ●Оптимален Капацитет●Нашиот мини чист сад за вриење има димензии 8 х 7 инчи, капацитет 1900мл/ 64оз. подготвување супа, млеко, готвење рамен за 1 - 2 лице. ● Отпорни на садови за Готвење е направен од и ладно доказ боросиликат ( до 400°F и надолу до-0°F), вие не треба да се грижите за тоа пукање или експлодира. Погоден за машина за миење садови, микробранова печка, шпорет. За Здраво Готвење, Стаклениот рамен тенџере со непорозна површина не апсорбира храна, вкусови или. Дамката од масло ќе биде чиста со нежно бришење. Дури и почетниците во кујната можат да направат вкусна храна. Листа на пакети 2 х стаклен тенџере со капак ( 1900 мл ). Искуството на клиентите е наш врвен приоритет, контактирајте не за секое прашање.