Luxshiny 2pcs жица сирење Слицер прилагодливо сирење Слицер Веги Слицер Тејк Слицер сирење Слицер рачен рачен рачен не'рѓосувачки челик сирење Скрипер леб за правење ле?
  • Неодамнешно

Luxshiny 2pcs жица сирење Слицер прилагодливо сирење Слицер Веги Слицер Тејк Слицер сирење Слицер рачен рачен рачен не'рѓосувачки челик

DEN 362.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Слицери за сирење за блок сирење- Слицер од путер од не'рѓосувачки челик убав комплет за дома и кујнски помошник за вас, и никогаш не треба да промашите Слицер на зеленчук- изработен од безбеден и- материјал од не'рѓосувачки челик. и практично за употреба. жица од сирење од не'рѓосувачки челик сирење, палење сирење ножеви тврдо сирење, чистач меко сирење, чистач со сирење. Тврдо сирење Слицер ​​Најдобриот помошник на кујно сирење за да направите десерти или друга вкусна храна. СТАРПЕР НА ПЕТЕР- неговиот дно дизајн го олеснува на wallидот, лесен за складирање. Слицер на храна- виткање со сирење Најдобар помошник за да направите десерти или друга вкусна храна. Слицери за сирење за блок сирење- Слицер од путер од не'рѓосувачки челик убав комплет за дома и кујнски помошник за вас, и никогаш не треба да промашите. Слицер на зеленчук- изработен од безбеден и- материјал од не'рѓосувачки челик. и практично за употреба. жица од сирење од не'рѓосувачки челик сирење, палење сирење ножеви тврдо сирење, чистач меко сирење, чистач со сирење. Тврдо сирење Слицер ​​Најдобриот помошник на кујно сирење за да направите десерти или друга вкусна храна. СТАРПЕР НА ПЕТЕР- неговиот дно дизајн го олеснува на wallидот, лесен за складирање. Слицер на храна- виткање со сирење Најдобар помошник за да направите десерти или друга вкусна храна. Список на пакети Карактеристики на гребење со путер - Материјал : Не'рѓосувачки челик сирење од сирење со рачка.