Силиконски Trivet Mat Set од 2, Hotешки држачи за топла тенџере со топла тенџере за маса и countertop, мека гума со повеќекратна употреба за садови и топло јадење, не лизгачки кра?
  • Неодамнешно

Силиконски Trivet Mat Set од 2, Hotешки држачи за топла тенџере со топла тенџере за маса и countertop, мека гума со повеќекратна

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 【Висококвалитетен материјал】-Trivets се од 100% полиетилен на храна, така што има силна флексибилност Премиум силиконски материјал нуди дека нема да апсорбираат мирис, дамка, 'рѓа, пукнатина или чип. Тие можат да бидат свиткани, искривени, затегнати и можат директно да се допираат храна, што е корисно за вашето здравје и безбедност. ? Може да се користи како Trivet за да ја заштитите вашата кујна површина од сите садови за скалирање. Овие душеци се исто така погодни за кујнски душеци, душеци за маса, душеци со садови, душеци за садови и столбови. Можете да ги користите за да зафатите топли тави или садови за супи и да отворите капачиња за шише. Добар асистент за вашата кујна. ? Екстремните температури се движат од -22 ° F до 450 ° F. Нема мирис, нетоксичен, заштити го вашиот countertop или маса од топло тенџере и топли јадења. Забележете дека микробрановата и околината на рерната не е применлива. Одлични додатоци во кујната】-Нашите комплети за подигање обезбедуваат долготрајна издржливост и подобра заштита за вашите countertops додека ја одржуваат нивната флексибилност. Практичните и издржливи тристери се лесни за чистење и можете да ги измиете со рака или да ги фрлите во машината за миење садови, што може да ве спречи подалеку од кујнски заболувања.