Cabilock Clear Container 3PCS стакло за зачинување на решетки за зачини за сезонски кутии за зачинети садови за складирање контејнер со контејнер за складирање со контејнер за ?
  • Неодамнешно

Cabilock Clear Container 3PCS стакло за зачинување на решетки за зачини за сезонски кутии за зачинети садови за складирање контејнер

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одржување на вашите зачини како цимет, папрака, сусам, босилек, лук, ким, сол, бибер, шеќер и оригано на вашите прсти додека заштедувате скапоцен контра простор Направено од стакло, мазна површина, издржлива и безбедна за употреба. Зачините на тегли со уникатен дизајн ќе донесат некои смешни за вашето време за готвење. Убавиот изглед може да ја зачини вашата кујна и да го истакне вашиот вкус. Заштеда на простор и лесен за носење, совршено за дома, како и на отворено скара за скара. Одржување на вашите зачини како цимет, папрака, сусам, босилек, лук, ким, сол, бибер, шеќер и оригано на вашите прсти додека заштедувате скапоцен контра простор. Направено од стакло, мазна површина, издржлива и безбедна за употреба. Зачините на тегли со уникатен дизајн ќе донесат некои смешни за вашето време за готвење. Убавиот изглед може да ја зачини вашата кујна и да го истакне вашиот вкус.