Тава За Сос од Нерѓосувачки Челик Со Капак, Тенџере 3QT Со Пароброд-ладна Рачка,Индукциски Компатибилен Сад За Готвење Повеќенаменска Употреба За Домашна Кујна Или ?
  • Неодамнешно

Тава За Сос од Нерѓосувачки Челик Со Капак, Тенџере 3QT Со Пароброд-ладна Рачка,Индукциски Компатибилен Сад За Готвење Повеќенаменска

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Здрав Материјал rd ROYDX тенџерињата се составени од висококвалитетен нерѓосувачки челик 18/8, кој е многу издржлив, отпорен на корозија и не реагира со храна за да обезбеди здраво готвење ●Тенџере од не ' Рѓосувачки Челик од 3 Литри Со Пароброд ● Ова е совршен партнер за вашето семејство, Одличен за течна храна како вода, супа, млеко и сос. Дојдете со пароброд од нерѓосувачки челик. Храната на пареа е поздрава од пржената храна. ●Удобна Рачка И Стаклен Капак●handономската рачка од нерѓосувачки челик дава цврст стисок за удобно работење за време на готвењето. Шупливиот дизајн на рачката ја одржува рачката ладна за да избегне прегревање и изгореници. Чистиот капак од калено стакло останува цврсто, што го олеснува следењето на вашите оброци во секое време. ●Брзо Се загрева И Рамномерно.основата на овој тенџере е изработена од нерѓосувачки челик од 3 слоја за да спречи жаришта и е компатибилна со индукциски, стаклени, електрични и гасни шпорети.