N/Комбинирано светло, луксузна кутија за зачинување постави монозодиум глутамат, резервоар за складирање на сол за зачини (боја: а, големина
  • Неодамнешно

N/Комбинирано светло, луксузна кутија за зачинување постави монозодиум глутамат, резервоар за складирање на сол за зачини (боја:

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Исклучителен процес на електропланирање, лесна и луксузна текстура, стабилно и издржливо складирање Тегла и лажица анти-милијар. Зачинот во визуелната покривка за прашина може да се види на прв поглед и интимно, и можете подобро да ги разберете практичните потреби. Ракувајте со дизајн за лесен пристап. Изберете материјал за колкови, здрав и безбеден за јадење. Опишете Exquisite Electroplating процес, лесната и луксузна текстура, стабилна и издржлива тегла за складирање и лажица анти-миризлива зачинување во визуелната покривка за прашина може да се види на прв поглед и интимна, и можете да ги разберете практичните потреби за подобар дизајн на материјалот за лесен пристап за колкови , здрави и безбедни за Eat Product Parametersmaterial : колкови+метала што може да се примени простор : Kitchenclor : Gringensize : 21*21*11 CMStyle : 1 сет (4 лименки со капак) Применливи луѓе : Јавниот пакет вклучува : зачинета кутија*1 парче (со исклучок на други демо производи) Белешки : 1.