Фотузи Пластика Сечење Одбор Флексибилни Душеци Со Храна Икони, Во собата на 4, Бпа-Слободен, Не-Порозна, Надградба анти-пропадна назад, Машина За Миење Садови Безбе?
  • Неодамнешно

Фотузи Пластика Сечење Одбор Флексибилни Душеци Со Храна Икони, Во собата на 4, Бпа-Слободен, Не-Порозна, Надградба анти-пропадна назад,

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАТЕРИЈАЛ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ : Изработен од материјал без БПА Таблата за сечење со дебелина од 1мм е потрајна од сличниот производ на пазарот и изградена да трае. ТЕКСТУРА ВАФЛИ ЗАФАТЕНИ НАЗАД : флексибилни кујнски душеци имаат мрежа текстура дното што може да се стави НА повеќето површина. За влажни или многу лизгави површини, само ставете навлажнета хартиена крпа одоздола за неземна неверојатна стабилност. Тоа го реши потенцијалниот ризик од нестабилна табла за готвење. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : лесен, флексибилен, дизајн против лизгање, безбеден за машина за миење садови (9 90€). Секоја даска за сечење (12" € 15") е лесна за чување и виткање до одреден агол, што е корисно да се истури сечканата храна директно и брзо за готвење или друга употреба. ДУШЕЦИ ЗА СЕЧЕЊЕ КОДИРАНИ ВО БОЈА со ИКОНИ ЗА ХРАНА : Црвена за месо,Зелена за зеленчук, Сина за риба, Жолта за овошје.