Плоштад на Уникаса, рамекински чинии 10 мл, табличка за сервисирање на кондимент со метална лента за решетки - чипс и натопи закуска сад за забава - бело гарнир за мез?
  • Неодамнешно

Плоштад на Уникаса, рамекински чинии 10 мл, табличка за сервисирање на кондимент со метална лента за решетки - чипс и натопи закуска

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршено дизајниран да служи мноштво цели на која било трпеза, свадба, роденденска забава, вклучена, маса за прикажување на храна, туш за бебиња, попладневен чај или исто како сервер за кондимент во вашата кујна или јадење област Наменето да трае цел живот на дневна употреба и забави, нашите чинии се направени да траат со години. Безбедно за рерна, замрзнувач, машина за миење садови и микробранова печка. Чистењето на металната рамка треба да се направи само со лесно влажна крпа. Рамекините се изработени од застаклена фино порцелан, поцврста од камената. Глазурата не се обојува, ништо не продира во глазурата и тие не апсорбираат вкус или мирис. Во оваа колекција се сет од 3 бели порцелански чинии со капацитет од 10 унци, со длабочина од 2,75 инчи. Правилната големина за сервирање на сладолед, индивидуални десерти, житни култури, храна со прсти и сосови за натопи. Користете и за подготовка на храна. Современ и елегантен сет за сервирање на бели натопи и чипс ја комплетира секоја трпезариска маса. Тоа е одличен подарок за домаќинство, роденден, празник, Божиќ или Денот на вineубените. 【Функционални чинии за приказ】 Погодните големини на овој комплет за решетки за садови вклучуваат три чинии за тркалезни услови, ви овозможува да ги користите за десетици неверојатни третмани. Послужете ги вашите слатки за одмор, десерти, храна за прсти, мезе, овошје и зеленчук, стапчиња за сирење или кое било друго лекување. 【Користете и чувајте лесно】 Оваа чинија за забава за забава е опремена со цврста метална рамка и може да се собере и расклопи без алатки. Квадратните рамекини можат да бидат наредени за да заштедат простор во кабинетот. Металната решетка може лесно да се склопи и чува кога не е во употреба. 【Побезбеден и поздрав избор】 без олово и кадмиум, сетот за сервирање на чип и натопи е изработен од премија бел порцелан. Нема да апсорбираат вкусови на храна или дамки. Не -стапчето и мазната глазура се спротивставуваат на гребење и издржлива за секојдневна употреба. Можете безбедно да ги користите големите чинии во рерна, машина за миење садови, микробранова печка и замрзнувач. Решетката треба да биде само измиена со рака. 【Одличен подарок за какви било приклучоци - Елегантното бело може да одговара на сè на масата или на забавата. Комбинираниот едноставен стил и разноврсност го прави одлична идеја за подароци за домаќинство, фестивал или празник, забави, свадби, формални и неформални настани. 【Гаранција без загриженост】 Ние ќе ги замениме сите неисправни производи бесплатно во секое време, само ве молам, кажете ни што се случило. Послужете ја омилената храна со овој послужавник за сервирање на Уникаса!.