Кујнска полица KLHDGFD , решетката за сушење на садот - Премиум 304 Дранка за јадење од не'рѓосувачки челик со отстранлив држач за прибор за јадење и одводнување со прил?
  • Неодамнешно

Кујнска полица KLHDGFD , решетката за сушење на садот - Премиум 304 Дранка за јадење од не'рѓосувачки челик со отстранлив држач за прибор

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ што ќе одговара на повеќето кујнски countertops ★ ред и најмалку три чаши чаша, оџак од најмалку три, така што полицата може да држи најмалку 9 чинии. Долг 12,6 см и слот за садови со широк 2,5 см, можете да ставите чинија во оваа големина. Technology-Технологија за обликување на дело, вистински материјал, нема потреба да се грижите за сечење раце. Design Дизајн на кафез со двојни стапчиња, стапчиња за јадење и лажици може да се свртат одделно за лесен пристап. Can be used as a tableware or drain Product Name : Kitchen stainless steel single layer dish rack Features : simple single layer design Size : 44*33*17cm Material : 304 stainless steel Uses : storage of dishes Stainless steel make the kitchen utensil holder more tough and durable, yet still lightweight Дизајнот на одвод може да спречи прибор за јадење или алатка за кујна од останување на вода и опстанок.