PDGJG мулти-функција тенџере тава за складирање на садови 8tiers тенџере за пржење тава за складирање на капакот Организатор за кујнски садови за готвење држач за држач?
  • Неодамнешно

PDGJG мулти-функција тенџере тава за складирање на садови 8tiers тенџере за пржење тава за складирање на капакот Организатор за кујнски садови

DEN 537.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мулти -нивоата ви овозможува да чувате садови, тави за пржење, капаци за тенџере со цел, заштеда на простор и лесен за пристап Два начина за поставување : вертикално и хоризонтално. Ironелезната решетката е стабилна, не е лесна за навалување или свиткување, издржлива за долго време. Висината помеѓу две нивоа е прилагодлива според дебелината на тавата. Можете да ја ставите решетката за складирање на кујната countertop, кабинетот или шкафот до максималниот простор за складирање. Мулти -нивоата ви овозможува да чувате садови, тави за пржење, капаци за тенџере со цел, заштеда на простор и лесен за пристап. Два начина за поставување : вертикално и хоризонтално. Ironелезната решетката е стабилна, не е лесна за навалување или свиткување, издржлива за долго време. Висината помеѓу две нивоа е прилагодлива според дебелината на тавата. Можете да ја ставите решетката за складирање на кујната countertop, кабинетот или шкафот до максималниот простор за складирање. Материјал : Iron Color : Третман на Blacksurface : Спрај пластика Со големина : 52 *38 *20,5 см Дебелина на рамката : Приближно.