Fvrtft решетката со кујнски кујнски прибор за решетки за монтирана кујна за самостојно лепило без дупчење со решетката за пешкири за бања во кабинетот, Chrome, 60см
  • Неодамнешно

Fvrtft решетката со кујнски кујнски прибор за решетки за монтирана кујна за самостојно лепило без дупчење со решетката за пешкири за бања во

DEN 1726.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Издржливи и лесни за чистење-нашите врати за кабинетот на решетката се изработени од не'рѓосувачки челик, а стилската кујна за решетки е потрајни Rust and Corrosion отпорен во кујнски околини. Сè што е потребно е влажна крпа и малку миење на течноста за да се отстранат филмовите за нечистотија и маснотии од црната решетка. Лесна инсталација-Нашите врати за кабинетот на решетката содржат лепак без нокти и завртки за флексибилна инсталација. Или користете лепак без нокти или користете завртки (дупки за дупчење) како и обично. Заштедува простор, е организиран и изгледа одлично! Ефективниот организатор-дава доволно капацитет за чување на вашите производи за бања. Појавување на куки и шини за пешкири го прават вашето складирање уште поинтегрирано. Интимниот дизајн-високиот чувар спречува да паднат предметите, шупливата дното на плочата спречува акумулација на вода и ја одржува решетката за туширање чиста. Повеќенаменски-може да се инсталира на wallидот во кујната, бањата, над шпоретот или на countertop. Користете го за да прикажете мали шишиња за лосион, масла од CBD, есенцијални масла, суштински бањи, навлажнувачи, мали занаетчиски тегли или што сакате! Компактна полица за заштеда на простор и разновр во разновидност, која сè уште обезбедува изобилство на простор за складирање. Тоа е дизајниран за современи домови и модерни хотели да ги обесат и организираат вашите шишиња, тави, садови, садови за готвење и други прибор во ред. Спецификација : Материјал : Не'рѓосувачки челик : Chromesize : 12x4 .5x30/40/50/60 CMin Stallation Тип : Методи за инсталација на wallидот2 : Без удирање (без лепак за нокти), удирање (завртки) Содржина на пакетот : 1 Дизајн на Rackquality : 1.

Material:
Stainless steel
Color:
Chrome
Size:
12x4.5x30/40/50/60cm
Installation Type:
Wall Mount
2 installation methods:
no punching (no nail glue), punching (screws)
Package Contents:
1 rack
Quality Design:
1. The rack is for hanging on the wall or in the closet, does not take up space in the kitchen and keeps your bottles organized.:
2. The raised railing design is adopted to raise the railing to prevent accidental falling of bottles and cans and ensure the safety of daily use.:
3. Hook design, thickened hook, strong load-bearing capacity.:
4. The upper and lower spacing of the seasoning rack can be adjusted to meet different needs. It is perfect for s, bottles, cans, beverages, snacks and more:
5. The rack also doubles as a shower rack, an excellent home storage tool.:
Notice:
1. Included only. Storage jars, s or other items in the photo are not included.:
2. Dimensions are determined manually, so there may be a difference of 1-3 cm.:
3. Do not place the rack on painted walls, wallpaper, limestone walls or other smooth or uneven surfaces. :