Паметна машина за кафе со 4-во-1-1, брза пивара за греење со вградена мелница, поставка за мелење од 51 чекори, автоматски режим на бариста, сопствени рецепти, функција ?
  • Неодамнешно

Паметна машина за кафе со 4-во-1-1, брза пивара за греење со вградена мелница, поставка за мелење од 51 чекори, автоматски режим

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Неспоредлива конзистентност на мелење - при изборот на мелница, можеби ниту една доблест не е толку важна како конзистентноста - тоа ви помага да ја рафинирате вашата техника и спречува искривување на вкупните кафе Затоа, за разлика од традиционалните конусни меленици за конус, Геви користи рамни закопчувања за да создаде повеќе униформни микро-области и да ви овозможи да го извлечете максималниот вкус, без да го загреете и искривувате вкусот на грав. Упатства за чекор по чекор - не е во најдоброто пред вашето утринско кафе? Режимот за почетници Gevi¡¯ ги прикажува екраните за настава за да ве водат низ процесот. Искусните корисници можат наместо тоа да користат мајстор режим за побрзо искуство, откако ќе ги обесат работите. За сите методи на подготовка на подготовка - на различни методи за подготовка на подготовка им се потребни различни основи. Не е доволно за да бидете конзистентни ако ви недостасува флексибилност. Затоа, ротирачкото бирање на Геви овозможува 51 различни поставки за мелење и може да обработи поширок спектар на зрна кафе за да произведе многу различни нивоа на екстракција. На овој начин, имате целосна контрола врз точно како излегуваат вашите основи, секој пат, за кој било пијалок што ви се допаѓа. Лесен за пристап до комората - Техниката за совршено истурено кафе е јасна и забавна, но потребно е долго време да се усоврши, а на секоја итерација е потребно време и фокус. Геви е тука за да ви помогне лесно, брзо и со сигурност да го достигнете тоа ниво. Користете автоматски режим за да го прескокнете прилагодувањето - автоматскиот режим GEVI е дизајниран за да се обезбеди секоја чаша да го постигне стандардот на златната чаша. Корисниците треба само да внесат 3 чекори во автоматски режим, така што не треба да се грижите за мелење на рацете на грав, рачно цветање, или внимателно да ја следат температурата, аголот и брзината на секое истурање може да се грижат за сите тоа за тебе!. Неспоредлива конзистентност на мелење - при изборот на мелница, можеби ниту една доблест не е толку важна како конзистентноста - тоа ви помага да ја рафинирате вашата техника и спречува искривување на вкупните кафе. Затоа, за разлика од традиционалните конусни меленици за конус, Геви користи рамни закопчувања за да создаде повеќе униформни микро-области и да ви овозможи да го извлечете максималниот вкус, без да го загреете и искривувате вкусот на грав.