Тегли за зачини за младини, про transparentирни пластични шишиња за зачини со тегли 6 кутии Поставете додатоци за алатки за кујна за складирање на прав за зачини за зачин?
  • Неодамнешно

Тегли за зачини за младини, про transparentирни пластични шишиња за зачини со тегли 6 кутии Поставете додатоци за алатки за кујна за складирање

DEN 232.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широк спектар на апликации : 6-парчен контејнер за зачини со послужавник, мал и преносен; Многу погоден за асистент за складирање на кујнски лек, скара, кампување, пешачење, скара и патување Може да одржи најразлични зачини : ова е сет кутии за складирање кујни. Секој сет има 6 мали кутии. Може да складира 6 различни мирудии. Висококвалитетен избор : Контејнерот за складирање на резервоарот за зачинување е изработен од висококвалитетна, издржлива, нетоксична пластика, за да се обезбеди дека зачините внатре се чуваат во затворен простор, чист и уредно. Интимен дизајн : Нашата транспарентна кутија за сезони ви овозможува да го изберете зачинот на прв поглед. Транспарентната кутија нема да ги замагли состојките што сакате да ги изберете, што го прави поудобно да готвите. Лесно за работа и употреба : Кога треба да користите одредено зачинување, само притиснете го капакот на пластичното шише за зачинување, а зачинот може да се попрсне од излезот на вода. многу погодно! Нека готвењето е задоволство!. Широк спектар на апликации : 6-парчен контејнер за зачини со послужавник, мал и преносен; Многу погоден за асистент за складирање на кујнски лек, скара, кампување, пешачење, скара и патување. Може да одржи најразлични зачини : ова е сет кутии за складирање кујни. Секој сет има 6 мали кутии. Може да складира 6 различни мирудии. Висококвалитетен избор : Контејнерот за складирање на резервоарот за зачинување е изработен од висококвалитетна, издржлива, нетоксична пластика, за да се обезбеди дека зачините внатре се чуваат во затворен простор, чист и уредно.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Seasoning Box
Material:
PP+PS
Color:
Blue, White, Pink (optinal)
Size:
Approx. 15.8*10.2*6.1cm / 6.2*4.0*2.4inch
Package list:
1 x Seasoning Box:
Notes:
1. The actual product color may deviate from the photo due to light.:
2. There may be a slight deviation in the measurement of product.: