ДОИТОЛ Кафе Потопло Кафе Потопло Тенџере За Топење Тенџере Од Нерѓосувачки Челик Тенџере За Топење Метален Сад За Топење Со Чоколаден Восок За Правење Бонбони Све?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Кафе Потопло Кафе Потопло Тенџере За Топење Тенџере Од Нерѓосувачки Челик Тенџере За Топење Метален Сад За Топење Со Чоколаден Восок За

DEN 486.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за готвење појадок, греење мил, подготовка на дополнителна храна за бебиња и сл Произведени со врвни материјали, практични и доволно издржливи за употреба. Разновиден и безбеден, неговиот издржлив и пријателски материјал може да ја обезбеди неговата издржливост и практичност. Со ова тенџере, можете да готвите едноставна и вкусна храна. Со долгата рачка, можете безбедно и погодно да ја користите резервоарот. Опис дали барате издржлив, достапен сад за млеко? Дали сте во потрага по цврст, млечен сад што може да заврши повеќе работи и да ви служи долгорочно? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашиот врвен сад за млеко од нерѓосувачки челик мора да ги задоволи вашите потреби. Карактеристика-Боја : Сребро; - Материјал : нерѓосувачки челик; - Големина : 33. 50см; - Големина : 33. 00см; - Произведени со врвни материјали, практични и доволно издржливи за употреба.