4 парчиња Велигденско зајаче се чувствуваше торба за држачи за прибор за јадење Среќни велигденски украси за додатоци за домашни капаци за прибор за јадење за заја?
  • Неодамнешно

4 парчиња Велигденско зајаче се чувствуваше торба за држачи за прибор за јадење Среќни велигденски украси за додатоци за домашни

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Широко применливо - Велигденската решетка за прибор за јадење додава жива вибрација на вашата празнична забава или маса, е подарок за празник за дете или домаќин да ја направи Велигденската вечера повеќе забавно И исто така погоден за Велигденски зајаче, хотел, свадбен банкет, прослава, церемонија, семејна маса, забава за домаќинство, прослава за одмор, маскарада, итн. Убав дизајн : Секој држач за зајаче има памучна опашка и се отвора одозгора за лесен пристап до вашите прибор . Декорациите за табели за празници Додадете боја на вашата велигденска маса. Висока слабост : ткаенина со врвен квалитет, супер удобно лесен за миење и сушење. Одличен квалитет : ткаенина со врвен квалитет, супер удобна. Лесно за миење и сушење. Зајак за помош на Велигденски прибор за торбички за прибор за прибор : Дизајнирана со стил на зајаче и велигденски елементи. Ibrивописни бои, елегантен и уникатен дизајн на зајаче, украсување на вашиот прибор за јадење со овие слатки држачи може лесно да ја зголеми атмосферата на празничните забави. 【Широко применливо - Велигденската решетка за прибор за јадење додава жива вибрација на вашата празнична забава или маса, е подарок за празник за дете или домаќин да ја направи Велигденската вечера повеќе забавно. И исто така погоден за Велигденски зајаче, хотел, свадбен банкет, прослава, церемонија, семејна маса, забава за домаќинство, прослава за одмор, маскарада, итн. Убав дизајн : Секој држач за зајаче има памучна опашка и се отвора одозгора за лесен пристап до вашите прибор . Декорациите за табели за празници Додадете боја на вашата велигденска маса. Висока слабост : ткаенина со врвен квалитет, супер удобно лесен за миење и сушење. Одличен квалитет : ткаенина со врвен квалитет, супер удобна. Лесно за миење и сушење. Зајак за помош на Велигденски прибор за торбички за прибор за прибор : Дизајнирана со стил на зајаче и велигденски елементи. Ibrивописни бои, елегантен и уникатен дизајн на зајаче, украсување на вашиот прибор за јадење со овие слатки држачи може лесно да ја зголеми атмосферата на празничните забави. Име на производот : Зајак со помош на држач за прибор за торбичка : Материјал за материјал за ткаенини : 15x8.