Силиконски облоги од 10 инчи, Фрајер за 7QT или поголем воздух за воздух, голема силиконска корпа за пржење на воздухот со еднократна силиконска матка, нелеплива лесн?
  • Неодамнешно

Силиконски облоги од 10 инчи, Фрајер за 7QT или поголем воздух за воздух, голема силиконска корпа за пржење на воздухот со еднократна силиконска

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно за чистење : Користете ги нашите силиконски облоги на воздухот, нелепливи лесни за чистење, избегнување на остатоци од храна, нема потреба да се грижите за чистење на фризури за воздух Голема големина : овој надграден Х-голем силиконски сад со фрижидер за воздух (горниот дијаметар : 10in, долен дијаметар : 8,6in) специјално дизајниран за пржени на воздухот со голем волумен, погоден за 7 кварта, 8 QT.AT во исто време совпаѓање со тркалезен силиконски воздух Фрајер МАТ со дупки, може да се користи за филтрирање на маснотии на храна или самостојно со фрижидер за воздух. Квалитет и разумен дизајн : Силиконска оценка на храна, отпорен на висока температура на 464 ℉, што може да се оствари на повеќето фризури на воздухот без горење. Уникатниот дизајн на текстура му овозможува на воздухот да циркулира и храна да се загрева повеќе. Зачувајте ги трошоците : Shilicone Silicone Shilicone Fryer може да се користи еднократно, што е поекономично и еколошко од хартијата за паркиментирање за еднократна употреба. Тоа е многу корисни додатоци за силиконски воздух. Ви благодариме за признанието, ние ќе продолжиме да се стремиме да обезбедиме добри производи. Овој надграден X-воен воздух Фрајер Силиконски сад (горниот дијаметар : 10in, долен дијаметар : 8.6in) специјално дизајниран за пржени на воздухот со голем волумен, погоден за 7 кварта, 8 QT.