GPPZM кујнски сад за капакот на капакот на капакот на капакот на капакот за складирање на решетката, повеќе слој држач за држач за повеќеслојни метални решетки за куј?
  • Неодамнешно

GPPZM кујнски сад за капакот на капакот на капакот на капакот на капакот за складирање на решетката, повеќе слој држач за држач за повеќеслојни

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : 304 не'рѓосувачки челик Без перфорација и нема оштетување на wallидот, чисто и исцедете го складирањето со повеќе тенџере. ПП тава за одвод, мозоци, анти-плаќање countertop. SUS304 не'рѓосувачки челик, тестирање на сируп, вистински материјали. Задебелениот материјал е силен за носење на оптоварување, силно оптоварување до 50 кг. Материјал : 304 не'рѓосувачки челик. Без перфорација и нема оштетување на wallидот, чисто и исцедете го складирањето со повеќе тенџере. ПП тава за одвод, мозоци, анти-плаќање countertop. SUS304 не'рѓосувачки челик, тестирање на сируп, вистински материјали. Задебелениот материјал е силен за носење на оптоварување, силно оптоварување до 50 кг. Име : Рак за покривање на кујната за кујни. одвод, анти-правење countertop.SUS304 Не'рѓосувачки челик, тестирање на сируп, вистински материјали. Задебелен материјал е силен за оптоварување, силно оптоварување до 50 кг.