Amayayazwj виси кујнски корпи wallидови монтирани кујнски приборни решетки од не'рѓосувачки челик чајната кујна за готвење вечера за кујнски сад за кујнски сад за склади?
  • Неодамнешно

Amayayazwj виси кујнски корпи wallидови монтирани кујнски приборни решетки од не'рѓосувачки челик чајната кујна за готвење вечера за

DEN 798.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Металната структура овозможува поставување на потешки предмети без свиткување ▲ Мултифункционално, може да ги складира вашите многу видови на прибор за прибор. ▲ Направете работи за кујна или бања уредни и уредни. ▲ Квалитет 304 не'рѓосувачки челик, издржлив и цврст за употреба, долг животен век. ▲ Двојно шуплива цевка за складирање за лажици, стапчиња за јадење и прибор за јадење. Металната структура овозможува поставување на потешки предмети без свиткување. ▲ Мултифункционално, може да ги складира вашите многу видови на прибор за прибор. ▲ Направете работи за кујна или бања уредни и уредни. ▲ Квалитет 304 не'рѓосувачки челик, издржлив и цврст за употреба, долг животен век. ▲ Двојно шуплива цевка за складирање за лажици, стапчиња за јадење и прибор за јадење. Опсег на примена : Кујна, Големина : Покажи како сликарска должина : 50см.