Езилифе Бебе Шише Потопло, Пренослив Шише Потопло За Мајчино Млеко Или Формула, Брзо Греење со 4 Адаптери, Полнење Патување Шише Потопло, Лесен За Носење Насекаде, П?
  • Неодамнешно

Езилифе Бебе Шише Потопло, Пренослив Шише Потопло За Мајчино Млеко Или Формула, Брзо Греење со 4 Адаптери, Полнење Патување Шише Потопло, Лесен

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕНОСЛИВ ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА : преносливиот грејач за шишиња Езилифе директно го загрева млекото во шишето за бебиња, што е одличен избор за вашиот дом, канцеларија, патување, па дури и излети на отворено Грејачот за шишиња е компактен и лесно се вклопува во чанти и кеси за пелени. ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ е најдобриот избор за патување, и не мора да се грижите дали вашето бебе не може да пие топло млеко за време на патувањето. ПАМЕТЕН ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЈ : LED дисплејот ќе ви ја даде најновата температура на водата. И тоа прецизно може да контролира 4 видови на температура. (99°F, 104°F, 113°F, 116°F И 122°F), овие соодветни температури можат правилно да ги зачуваат хранливите материи. Езилифе Бебе Шише Потопло е пренослив шише потопло дизајниран за загревање бебе формула брзо и безбедно. Се одликува со едноставна работа со едно копче и дисплеј за температура во реално време за да се осигура дека шишето се загрева до правилната температура.