36 ПАРЧИЊА Сијалица Тегли Јасно Пластични Бонбони Тегли Сијалица Вазна Божиќни Орнаменти Сијалица За Складирање Контејнери Со Капаци Пополнување Сијалица За Бонб?
  • Неодамнешно

36 ПАРЧИЊА Сијалица Тегли Јасно Пластични Бонбони Тегли Сијалица Вазна Божиќни Орнаменти Сијалица За Складирање Контејнери Со Капаци Пополнување

DEN 495.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Доволна Количина : ќе добиете 36 парчиња 100 мл пластични светилки за занаети, оваа сијалица тежи околу 15 гр и има дијаметар на устата од 24 мм/ 0,94 инчи, висина од 101 мм/ 3,98 инчи и ширина од 56 мм/ 2,2 инчи Сигурен Материјал : чашите со сијалица за пијалоци се изработени од квалитетен материјал ЗА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ, кој е сигурен и безбеден, можете да бидете сигурни дека ќе чувате храна. Совпаѓање со Приклучок За Уста : пластичните светилки за бонбони содржат приклучок за уста, со добро запечатување, можат да складираат јогурт, сок, млечен чај и други пијалоци. Внимателно Дизајниран : мазната нишка од оваа тегла со сијалица е дизајнирана без брус, безбедна за употреба, лесна за навртување; дното е задебелено, рамно, стабилно стоење, не е лесно да падне; Завиткано во пластични кеси за да се избегнат гребнатини. Широк Спектар На Употреба : не само што можете да ги користите пластичните тегли за бонбони како шише за пијалоци, тегла за бонбони во секојдневниот живот, туку И САМОСТОЈНО, како што се цртање слики, закачување На Елката итн.