Стакло стакло стакло стакло стакло за мерна чаша бел крема за керамички крема со рачка мало кафе -млеко крема за крем кујна кујна чаша сос со истурање на измет од 100 ?
  • Неодамнешно

Стакло стакло стакло стакло стакло за мерна чаша бел крема за керамички крема со рачка мало кафе -млеко крема за крем кујна кујна

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направени од високо квалитетни материјали, многу издржливи и можат да се користат долго време Крема за крем чаши. Исто така, погодно за држење сос, оцет, салата, вкус, зачини, итн. Керамички чаша за кафе. Многу погодно за крзно кафе и складирање на јогурт, сок, кафе, млеко и други пијалоци. Керамичко кафе чаша чаша професионална чаша за мерење. И одржувајте, само исплакнете го со чиста вода, многу удобно. Бел керамички млеко бокал креативен крем крем чаши производител на стомна. Ергономската рачка ќе ви помогне да ги соберете и да ги носите лесно! Мал крем за млеко за кафе. Направени од високо квалитетни материјали, многу издржливи и можат да се користат долго време. Крема за крем чаши. Исто така, погодно за држење сос, оцет, салата, вкус, зачини, итн. Керамички чаша за кафе. Многу погодно за крзно кафе и складирање на јогурт, сок, кафе, млеко и други пијалоци. Керамичко кафе чаша чаша професионална чаша за мерење.