Чај послужавник, бамбус чај ​​сад дрвени садови за сервирање, фиоки и пластери Платери чај сет табела за табела за дренажа на вода за чување кинески сад за чај, дек?
  • Неодамнешно

Чај послужавник, бамбус чај ​​сад дрвени садови за сервирање, фиоки и пластери Платери чај сет табела за табела за дренажа на вода за чување

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјали со висок квалитет : направени од премиум бамбус, оваа чајничка лента е издржлив, елегантен и многу удобен за употреба, мазна површина, не е лесна за пукање, издржлива, еколошка, нетоксична Тој е многу погоден за релаксирање на расположението, забавни гости и вкус на чај. Превенција на прелевање : заштедува малку излевање или капе на долниот сад или можете да ставите малку ткиво на ИТ за да апсорбира вода. Тој на дното на нашата лента за чај од бамбус тешко дека ќе се прелева или капе, или можете да ставите неколку хартиени крпи на неа за да апсорбира вода без да се грижите за обојување на масата за кафе или подот. Капацитет : Лесно е да се стави голем сад за чај со една или две чаши. Одлична лична лента за чај. Може да издржи многу плакнења, истури на топла вода и сè уште изгледа сосема ново. Бамбус текстура со многу едноставен и чист изглед. Симпатична мала убава послужавник, совршена за церемонијата на чајот од Гонгфу. Лесно за чистење - Нашата лента за чај од бамбус е многу лесен за чистење, само избришете ја чиста со влажна крпа, површината е мазна, а бамбус текстурата е многу едноставна и чиста. Фиока за чај со двојно слој : Горниот слој е поделба во форма на шуплива бамбус за да се олесни протокот на вишок чај до дното на фиоката, што е чисто и елегантно. Долниот слој се користи за складирање на вишок отпад од чај и чај, или може да се извади одделно за складирање на чај. Life Like и живописно : Сетот за чај од Гонгфу е изработен од кинески даб материјал, врежан со обрасци, живописни и Colorfast.

Item Type:
Simple Tea Tray
Material:
Chinese Oak, Plastic
Gross Weight:
1336g/47.1oz
Size:
Approx. 43x28x5.5cm / 16.9x11.0x2.2in
Package List:
1 xSimple Tea Tray:
1 x Drainage Pipe:
1 x Drainage Ball:
Note:
Please allow some error due to manual measurement.: