Луксузен чај сад од не'рѓосувачки челик чајник, челичен чај што врие котел метален чај котел со инфузер варичка вода котел за вриење чајник за кујна топла вода коте?
  • Неодамнешно

Луксузен чај сад од не'рѓосувачки челик чајник, челичен чај што врие котел метален чај котел со инфузер варичка вода котел за вриење

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : околу 17 Чајниците со отстранливи инфузери се погодни и за лабава чај и чајни кесички. Металниот чајник со рачката е дизајниран да биде лесен за зафаќање за брз и лесен зафат и се вклопува во дланката на раката. Чајникот е изработен од врвен материјал од не'рѓосувачки челик и може да се користи подолго време. Чајникот може лесно да се исчисти после пиење чај, само фрлете ја торбата со чај и исплакнете го чајникот со вода. Опис чајник за приготвување омилена чаша чај, без разлика дали е вашиот чај за појадок, вашиот попладневен чај или чај за спиење. Без разлика дали уживате во зелениот чај, хербалниот чај и црвениот чај, овој сад за чај инфузер е одличен избор. Карактеристики- Материјал : Не'рѓосувачки челик.- Капацитет : околу 1 L.- Не'рѓосувачки челик, задебелен и издржлив, WHIHC може да се користи долго време. Пакет, вклучувајќи чајник од не'рѓосувачки челик од 1 x.